Nazorg

Het overlijden van een dierbare laat vaak een enorme leegte achter. Een gevoel van onbegrip en even niet weten hoe de draad weer op te pakken. Bij Rouwcentrum Rouwenhorst vinden wij het erg belangrijk er ook voor u te zijn nadat u afscheid van uw dierbare heeft moeten nemen. Wij begeleiden u dit verlies te dragen, het een plek te geven, maar bieden u vooral een luisterend oor en een helpende hand.

Wij nemen enkele weken na het overlijden van uw dierbare contact met u op om de mogelijkheden van onze nazorg met u te bespreken.

Tevens organiseren en verzorgen wij een paar keer per jaar een wandeling. Een wandeling voor nabestaanden en iedere wandeling biedt plaats aan 10 personen. Een wandeling op een prachtige plek in de omgeving van Apeldoorn geeft rust, u kunt stilstaan bij uw dierbare en de ongerepte natuur biedt vaak een luisterend oor. Niets moet, er zijn geen verwachtingen, genieten van de natuur en kop koffie. Wij zullen u, geheel vrijblijvend, uitnodigen voor een wandeling.

Jaarlijks is er een herdenkingsconcert in de Grote Kerk van Apeldoorn. Een samenspel tussen muziek, licht en tekst geven u de gelegenheid stil te staan bij u dierbare. Een herdenkingsconcert waar wij met ons allen stilstaan bij het gemis.

Uiteraard bent u nergens toe verplicht, de keuze voor nazorg is geheel aan u.

Heeft u vragen over onze nazorg neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.


Gedichten

"Tussen jou en ons
ligt de afstand
Van continent en oceaan
Maar jou en ons
Scheidt niets
Want ons hart
Is met jou meegegaan

Nu ben jij eeuwig.
De dag is heen
En de herfst is gekomen.

En opgeschoven is de tijd.
Zo onbegrijpelijk.
Zo stil..."

Lees meer gedichten

Copyright 2021 - Rouwcentrum Rouwenhorst