Livestream

bereikbaar

Bereikbaarheid

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar, wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Om u en uw nabestaanden zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij bij Rouwenhorst flexibele bezoektijden. Wanneer u de overledene buiten reguliere openingstijden wilt bezoeken, dan is dit op afspraak (ook op zondag) altijd mogelijk. Als u graag in alle rust en op het tijdstip waarop het u past afscheid wilt kunnen nemen en bezoek wilt ontvangen, dan kunt u gebruik maken van een familiekamer. Deze kamer kunt u bezoeken wanneer u wilt. 

lees meer

Historie

Kwaliteitskeurmerken

Wij bieden u graag de hoogste kwaliteit in uitvaartzorg. Om te benadrukken dat kwaliteit onze prioriteit heeft zijn wij aangesloten bij de BGNU. Als lid van deze overkoepelende kwaliteitsorganisatie voldoen wij aan de hoogste eisen die door de uitvaartbranche aan uitvaartverzorgers, hun medewerkers en hun faciliteiten worden gesteld. U heeft hiermee de zekerheid dat u kunt rekenen op uitvaartzorg en dienstverlening van het hoogste niveau.

lees meer

Historie

Uitvaartverzekering

U kunt gebruik maken van onze uitvaartverzorging, ongeacht waar u verzekerd bent. Heeft u een uitvaartverzekering bij Yarden, Dela of Monuta? Ook dan verzorgen wij de uitvaart geheel zoals u wenst. De kosten van een uitvaart bedragen tussen de € 5.000,- en € 8.000,-, wij informeren u graag over de verschillende uitvaartverzekeringen.

lees meer

Copyright 2020 - Rouwcentrum Rouwenhorst