Allround uitvaartverzorger (Fulltime)

Rouwcentrum Rouwenhorst is sinds 1901 een familiebedrijf en verzorgt uitvaarten voor iedereen, ongeacht bij welke maatschappij men verzekerd is of welke levensovertuiging men heeft. Als particuliere en onafhankelijke uitvaartverzorger met jarenlange ervaring staat Rouwenhorst voor de hoogste kwaliteit, vrijheid van keuze, flexibiliteit en persoonlijke aandacht voor de nabestaanden. Het mag de nabestaanden aan niets ontbreken. Ter versterking van ons team zijn wij op korte termijn op zoek naar een  

Allround uitvaartverzorger (Fulltime) | Apeldoorn en omstreken

Functieomschrijving

Veel mensen spreekt een functie in de uitvaartbranche aan. Misschien geldt dat ook voor jou. Maar bij ons werken is alleen fijn als je van jezelf weet dat jij, en jouw eventuele partner, deze ‘way of life’ echt aankunt. 

Wat dat betekent? Dat je begrijpt dat de ene dag de andere niet is. Dat er ook in weekenden, in de avonden en nachten en op feestdagen wordt gewerkt. Je moet van jezelf weten dat je 100% kunt afstemmen op de wensen en behoeften van de naasten. En iedere keer wil je alles geven om samen met de naasten een perfect afscheid te verzorgen. Niet zomaar een baan dus. 

Over ons bedrijf

Bij Rouwenhorst Uitvaartverzorging werken we anders dan anderen. We zijn nog een zeldzaam 100% familiebedrijf in uitvaartverzorging. We helpen de naasten nog dag en nacht. We zijn er voor nabestaanden ook ‘s nachts, al is het alleen maar om ze gerust te stellen en de eerste vragen te beantwoorden. Ook ‘s nachts brengen wij een overledene over of geven wij de laatste zorg bij een opbaring thuis.

Dan ben jij als uitvaartverzorger het aanspreekpunt en blijf je betrokken en dag en nacht bereikbaar voor vragen of hulp.

Samen geef je vorm aan een afscheid wat past bij de overledene en de naasten.

Dat betekent dat je contact onderhoudt met begraafplaatsen, crematoria, kerken en voorgangers en je zorgt dat zij exact weten wat er op de dag van de uitvaart van ze verwacht wordt.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de afstemming van de rouwbrieven, de advertenties, bloemen, condoleances, verzekeringspolissen en de invulling van de ceremonie op de dag van de uitvaart. Je ontzorgt de naasten en geeft ze alle ruimte om zelf afscheid te nemen.

Past dit bij jou?

Met flexibiliteit bedoelen we ook regisseur zijn van je eigen werktijd. Dit betekent bijvoorbeeld dat jouw maandag begint met een kop koffie met jouw directe collega’s om de week met het team door te nemen, en de werkzaamheden te verdelen. Als er een verzoek is dat jij een uitvaart begeleidt dan maak je vervolgens een afspraak met de naasten, of het kan zijn dat er die dag voor jou geen werkzaamheden meer zijn en dan neem je wat uren op. 

Je komt in aanmerking voor deze baan als je:

 • over minimaal MBO werk- en denkniveau beschikt bij voorkeur aantoonbaar met diploma.
 • een aantal jaren werkervaring hebt in een dienstverlenende sector
 • woonachtig bent in (de directe omgeving van) Apeldoorn
 • over goede communicatieve vaardigheden beschikt
 • in bezit bent van rijbewijs B
 • 40 uur per week flexibel inzetbaar bent om op onregelmatige uren en dagen te werken, ook in het weekend en op feestdagen.

Wat hebben wij te bieden:

 • een beloning conform CAO uitvaart
 • auto van de zaak
 • telefoon en laptop
 • interne of eventueel externe opleiding
 • klein en betrokken team

Denk jij dat deze baan bij je past en ben je enthousiast om bij ons bedrijf te komen werken dan ontvangen we graag je motivatiebrief en CV, liefst met een recente pasfoto.

Deze mogen gestuurd worden naar: Mariska Laponder-Herwegh, mariska@rouwcentrum-rouwenhorst.nl   

De vacature loopt t/m 20 augustus 2022. Je ontvangt binnen 2 weken een reactie.

Copyright 2022 - Rouwcentrum Rouwenhorst