Oproepkracht gastvrouw/gastheer

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een
Oproepkracht gastvrouw/gastheer

Ons hechte team is op zoek naar een enthousiaste en verantwoordelijke collega binnen ons team van vaste medewerkers en oproepkrachten. Als gastvrouw maak je deel uit van een team en ondersteun je de uitvaartleider voornamelijk op de dag van de uitvaart en bij condoleances met het verzorgen van de catering voor uitvaarten en condoleances. Daarnaast verzorgen de gastvrouwen samen met de algemeen medewerkers de schoonmaak en uitstraling van het rouwcentrum. Het team van gastvrouwen valt onder de directe leiding van de eerste gastvrouw. 

Als oproepkracht word je zowel overdag als in de avonden ingezet. We zoeken iemand die bij voorkeur op dinsdag beschikbaar is en ook in zo nodig in het weekend wil werken.

Voor deze functie zoeken wij iemand die goed in teamverband kan werken, sociaal en flexibel is, inlevingsvermogen heeft en kalm blijft onder alle omstandigheden. 

Onze voorkeur gaat uit naar iemand met de volgende eigenschappen en kwaliteiten:

  • gastvrij
  • representatief
  • goede communicatieve vaardigheden
  • hygiënisch
  • sociaal
  • flexibel in werkzaamheden en werktijden

 

Salaris conform CAO Uitvaartbranche, salarisschaal 1 .

Schriftelijke sollicitaties, bij voorkeur met foto, richten aan: Mevrouw M. Laponder, Postbus 1325, 7301 BN Apeldoorn of mailen naar mariska@rouwcentrum-rouwenhorst.nl. Reageren voor 8 september 2021.

LEEG

Copyright 2021 - Rouwcentrum Rouwenhorst