• Rouwenhorst Haardzaal

  De haardzaal is een sfeervolle ruimte die plaats biedt aan ongeveer 100 personen. Het heeft een gemoedelijke en huiselijke uitstraling en een laagdrempelig karakter.

  Lees meer...
 • Begraafplaatsen in Apeldoorn e.o.

  Begraafplaats Soerenseweg ligt dicht bij het centrum van Apeldoorn. Informeer bij Rouwcentrum Rouwenhorst naar de mogelijkheden.

  Lees meer...
 • Voor een stijlvol en persoonlijk afscheid

  Als familiebedrijf begeleiden wij al meer dan honderd jaar nabestaanden

  Lees meer...

Een eigentijds rouwcentrum met alle denkbare faciliteiten

Ronde zaal

Onze Ronde zaal kenmerkt zich door zijn vorm en de staalconstructie die ervoor zorgt dat de belangstellenden vanuit alle kanten vrij zicht hebben. De zaal heeft ook een eigen in- en uitgang met garderobe waardoor uw privacy gewaarborgd is. De Ronde zaal kunt u gebruiken voor condoleances, koffietafels en informele samenkomsten van groepen tot 120 personen.

De Ronde zaal kan gebruikt worden als aula voor een afscheidsdienst. De zaal biedt plaats aan maximaal 200 personen en is voorzien van een professionele geluidsinstallatie met opname mogelijkheden, geluidsversterking is aanwezig.

Begraven in Apeldoorn

Begraven in Apeldoorn

De regio Apeldoorn biedt u een keuze uit diverse prachtige gemeentelijke begraafplaatsen, een mooie natuurbegraafplaats en diverse kerkelijke begraafplaatsen.

lees meer

Cremeren in Apeldoorn

Cremeren in Apeldoorn

Rouwcentrum Rouwenhorst zorgt voor een stijlvolle crematie in de omgeving Apeldoorn.

lees meer

Heeft u een uitvaartverzekering?

Heeft u een uitvaartverzekering?

De kosten van een mooie doch eenvoudige uitvaart bedragen tussen de € 5.000,- en € 8.000,-. Een heel bedrag dat, indien u verzekerd bent, door de verzekering wordt betaald.

lees meer

Copyright 2017 - Rouwcentrum Rouwenhorst