• Rouwenhorst Haardzaal

  De haardzaal is een sfeervolle ruimte die plaats biedt aan ongeveer 100 personen. Het heeft een gemoedelijke en huiselijke uitstraling en een laagdrempelig karakter.

  Lees meer...
 • Begraafplaatsen in Apeldoorn e.o.

  Begraafplaats Soerenseweg ligt dicht bij het centrum van Apeldoorn. Informeer bij Rouwcentrum Rouwenhorst naar de mogelijkheden.

  Lees meer...
 • Voor een stijlvol en persoonlijk afscheid

  Als familiebedrijf begeleiden wij al meer dan honderd jaar nabestaanden

  Lees meer...

Een eigentijds rouwcentrum met alle denkbare faciliteiten

Lampenzaal

Onze Lampenzaal is een multifunctionele ruimte die zich kenmerkt door zijn twee mee gestuukte lampen. De dakramen, in het voor Rouwenhorst herkenbare puntdak, zorgen voor een mooie licht inval. Het mobiele wandsysteem deelt de ruimte in naar uw behoefte. De lampenzaal is uitgerust met een eigen kitchenette. Onze gastvrouwen kunnen op uw verzoek koffie uitschenken of broodjes uitserveren tijdens condoleances en koffietafels.

De Lampenzaal heeft een eigen in- en uitgang met garderode waardoor u voldoende privacy heeft. De zaal is te gebruiken voor condoleances, koffietafels en informele samenkomsten.

Ook in de Lampenzaal hebben we de beschikking over de geluid- en opname apparatuur en het tonen van fotopresentaties.

Begraven in Apeldoorn

Begraven in Apeldoorn

De regio Apeldoorn biedt u een keuze uit diverse prachtige gemeentelijke begraafplaatsen, een mooie natuurbegraafplaats en diverse kerkelijke begraafplaatsen.

lees meer

Cremeren in Apeldoorn

Cremeren in Apeldoorn

Rouwcentrum Rouwenhorst zorgt voor een stijlvolle crematie in de omgeving Apeldoorn.

lees meer

Heeft u een uitvaartverzekering?

Heeft u een uitvaartverzekering?

De kosten van een mooie doch eenvoudige uitvaart bedragen tussen de € 5.000,- en € 8.000,-. Een heel bedrag dat, indien u verzekerd bent, door de verzekering wordt betaald.

lees meer

Copyright 2017 - Rouwcentrum Rouwenhorst