• Rouwenhorst Haardzaal

  De haardzaal is een sfeervolle ruimte die plaats biedt aan ongeveer 100 personen. Het heeft een gemoedelijke en huiselijke uitstraling en een laagdrempelig karakter.

  Lees meer...
 • Begraafplaatsen in Apeldoorn e.o.

  Begraafplaats Soerenseweg ligt dicht bij het centrum van Apeldoorn. Informeer bij Rouwcentrum Rouwenhorst naar de mogelijkheden.

  Lees meer...
 • Voor een stijlvol en persoonlijk afscheid

  Als familiebedrijf begeleiden wij al meer dan honderd jaar nabestaanden

  Lees meer...

Prachtige rouwbloemen

Bloemen maken een afscheid persoonlijk. Met bloemen kunt u het karakter van uw dierbare laten spreken. Ingetogen en stijlvol in een lievelingskleur of juist de levenslust laten spreken met kleur van uw dierbare met een ware bloemenzee van bloemen.

Uw eigen bloemist weet waarschijnlijk precies wat past bij uw dierbare. Uiteraard bieden wij u ook een ruime keuze rouwbloemen om het afscheid van uw dierbare te omlijsten. Wij werken samen met diverse bloemisten. Bekijk hier onze rouwbloemen, deze kunt u tevens eenvoudig online bestellen. Wij adviseren u graag bij specifieke wensen of vragen.

Bekijk onze collectie

Bloemen worden vaak gebruikt om een uitvaart persoonlijk te maken. Met bloemen kunt u het karakter van uw dierbare benadrukken. Ingetogen in een kleur of juist een prachtige bloemenzee in fleurige kleuren. Bij bieden u een uitgebreide collectie rouwboeketten.

Copyright 2017 - Rouwcentrum Rouwenhorst