• Rouwenhorst Haardzaal

  De haardzaal is een sfeervolle ruimte die plaats biedt aan ongeveer 100 personen. Het heeft een gemoedelijke en huiselijke uitstraling en een laagdrempelig karakter.

  Lees meer...
 • Begraafplaatsen in Apeldoorn e.o.

  Begraafplaats Soerenseweg ligt dicht bij het centrum van Apeldoorn. Informeer bij Rouwcentrum Rouwenhorst naar de mogelijkheden.

  Lees meer...
 • Voor een stijlvol en persoonlijk afscheid

  Als familiebedrijf begeleiden wij al meer dan honderd jaar nabestaanden

  Lees meer...

nieuws 

Herdenkingsconcert 10 november 2017

U bent van harte welkom om bij deze avond aanwezig te zijn en samen met andere belangstellenden stil te staan bij het gemis van een dierbare.

Het belooft een avond te worden met mooie woorden en passende muziek met medewerking van het strijkersensemble Scala, Klankrijk Veluwe met het Schaffelaar fluitensemble, Vocalgroup DivaPower, VPS KeK, vocaalkwartet Berno, Heidi, Harry en Gerda en organisten Johan Wentink en Wop Kuipers.

Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Als u dit concert wilt bijwonen, dan kunt u vanaf dinsdag 24 oktober toegangskaarten afhalen bij het rouwcentrum of bestellen via herdenkingsconcert@rouwcentrum-rouwenhorst.nl of 055-5414089.

Tijdens het concert zal een collecte worden gehouden, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Stichting Veluwse Wens Ambulance. De professionele vrijwilligers vervoeren mensen die niet lang meer te leven hebben en helpen zo hun laatste wens te vervullen. Zij doen dit in nauwe samenwerking met bestaande ambulancediensten, huisartsen, ziekenhuizen en hospices.

Vacature uitvaartleider

Wil jij ons mooie team komen versterken? Je bent een echte gastheer of gastvrouw, creatief en representatief, innemend en oprecht, bereid om 24/7 klaar te staan voor anderen, bereid te werken tijdens weekenden en feestdagen, in bezit van rijbewijs en bij voorkeur een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau? Wij zijn ter versterking van ons team op korte termijn op zoek naar bovengenoemde duizendpoot voor de functie Uitvaartleider in een full time dienstverband.

Heb je interesse of ken je iemand die deze functie op het lijf geschreven is, dan mag je jouw bij voorkeur geschreven sollicitatie met pasfoto richten aan. 

Rouwcentrum Rouwenhorst
t.a.v. Mevrouw M. Hulshof-Dijkhof
Postbus 1325
7301 BN Apeldoorn

 of per mail: mascha@rouwcentrum-rouwenhorst.nl

- Salaris is conform CAO Uitvaartbranche 2016-2018 (schaal 5B)
- Vooropleiding is niet noodzakelijk, maar bij voorkeur Meander of Docendo

Nieuwsbrief mei

In mei is onze laatste nieuwsbrief uitgekomen met interviews en andere interessante weetjes. 

Klik hier op de nieuwsbrief te downloaden in PDF formaat.

Uitvaartmaanden gevlochten van bamboe of bananenblad

Steeds meer mensen kiezen voor een milieubewuste invulling van hun uitvaart. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met Greencoffins. De uitvaartmanden van deze leverancier worden gevlochten van bijvoorbeeld bamboe, wilde ananas (pandanus), wilgentenen en bananenblad. Dit zijn ecologisch verantwoord geteelde gewassen, die na de oogst weer aangroeien zonder dat herplant nodig is. Bij de productie worden geen metalen of andere mogelijk schadelijke stoffen toegevoegd, waardoor de kisten volledig biologisch afbreekbaar zijn. Bij een crematie of begraven komen dus geen schadelijke stoffen vrij.

De collectie is gecertificeerd door de World Fair Trade Organisation (WFTO). Zij houden toezicht dat de plaatselijke boeren een eerlijke prijs voor hun product krijgen, net als de mensen die de kisten vervaardigen.

Wilt u meer weten over deze collectie? Wij geven u graag informatie.

Gedichten

"Maar vroeg of laat
verschijnt het land
dat elk verstand
te boven gaat
waar ik volmaakt
opnieuw ontmoet
wie ik voorgoed
was kwijtgeraakt."

Lees meer gedichten

Copyright 2017 - Rouwcentrum Rouwenhorst